Türk Hava Yolları'ndan 2025'te Lüks Business Class!

Admin
0
Türk Hava Yolları
Türk Hava Yolları (THY), 2025 yılında hizmete sunacağı Crystal Business Class süitleriyle uzun mesafeli uçuşlarda konforu zirveye taşıyacak. Bu yeni süitlerde sürgülü kapılar, yatay koltuklar ve mermer masalar gibi lüks detaylar bulunacak.

Crystal Business Class kabinleri, öncelikle THY'nin mevcut Boeing 777-300ER filosunda yer alacak ve daha sonra 2026'da teslim edilecek 70 adet Airbus A350-1000 uçaklarında standart hale gelecek. Bu yeni kabinlerde her koltuğa doğrudan koridor erişimi sağlayan 1-2-1 konfigürasyonu ile 42 adet pod tarzı koltuk bulunacak. Ayrıca, birlikte seyahat eden yolcular için "balayı" süiti adı verilen, iki koltuk arasında açılır bölücüye sahip özel süitler de yer alacak.

Yeni süitlerde sürgülü kapı, 23 inç genişliğinde yatay koltuk, 22 inç 4K yüksek çözünürlüklü eğlence ekranı, gürültü azaltıcı kulaklıklar, kablosuz şarj istasyonu, ayarlanabilir ortam ve okuma ışıkları, mermer masalar, gül rengi kaplamalar ve Türkiye'den temin edilen deri detaylar bulunacak.

Skytrax tarafından Haziran ayında dünyanın en iyi 10. business class kabini olarak seçilen THY, bu yeni süitlerle konfor standardını daha da yükseltiyor. Ayrıca, "Uçan Şef" hizmetiyle yolcularına sunduğu özel yemek deneyimi sayesinde En İyi Business Class Uçak İçi İkram ödülünü de kazanmış durumda.

2025 yılının sonlarında ise THY, tüm filosunda ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunmaya başlayacak. İnternet sağlayıcısı henüz açıklanmamış olsa da, bu hizmet sayesinde THY, Delta Air Lines ve JetBlue gibi sınırsız ücretsiz Wi-Fi sunan havayolları arasına katılacak.

Türk Hava Yolları ayrıca Haziran ayında Amerika Birleşik Devletleri'ndeki 14. varış noktası olan Denver'a uçuşlar başlattı. Bu ekleme ile THY, dünya genelinde 130 ülkede 347 şehre uçuş gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
 Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Ok, Go it!