Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 Mağlup Ederek Şampiyon Oldu

Admin
0
Turkcell Süper Kupa’da  Şampiyon Beşiktaş
Turkcell Süper Kupa'da Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar, Galatasaray'ı 5-0'lık skorla mağlup ederek kupaya uzanan taraf oldu.

Mücadelenin henüz 21. saniyesinde sahneye çıkan Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile, attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol, Süper Kupa tarihinin en erken golü olarak kayıtlara geçti ve Immobile, Mauro Icardi'nin rekorunu kırdı. Icardi, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye karşı 50. saniyede gol atarak bu rekoru elinde tutuyordu.

dakikada Jonas Svensson, farkı 2'ye çıkardı. 81. dakikada ise Ciro Immobile, kazanılan penaltıyı gole çevirerek skoru 3-0 yaptı.
Maçın uzatma dakikalarında, 90+1'de Rafa Silva skoru 4-0'a getiren golü kaydetti. Hemen ardından, yine 90+2. dakikada sahneye çıkan Mustafa Erhan Hekimoğlu, Beşiktaş'ın 5. golünü atarak maçın sonucunu belirledi.

Galatasaray'da Nelsson, 87. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş, 2023-2024 sezonu Süper Kupa şampiyonu oldu. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş'ın başında çıktığı ilk resmi maçta galip gelerek sezona kupayla başladı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
 Yorum Gönder (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Ok, Go it!